Home

abram abramut astileu auseu avram iancu balc batar biharia boianu mare borod bors bratca brusturi budureasa bulz buntesti cabesti campani capalna carpinet cefa ceica cetariu cherechiu chislaz ciuhoi ciumeghiu cociuba mare copacel cristiorul de jos curatele curtuiseni diosig dobresti draganesti dragesti finis gepiu girisu de cris hidiselul de sus holod husasul de tinca ineu lazareni lazuri de beius lugasul de jos lunca madaras magesti nojorid olcea osorhei pietroasa pocola pomezeu popesti rabagani remetea rieni rosia sacadat salard sambata sanicolaul roman sanmartin santandrei sarbi simian soimi spinus stei suncuius suplacul de barcau tamaseu tarcaia tauteu tetchea tileagd tinca toboliu tulca uileacu de beius vadu crisului varciorog viisoara sacuieni valea lui mihai vascau oradeaPromovare Imagine Publicitate

WikiTools.ro: Page Rank 

Biserica ortodoxa Sf Arhangheli Mihail si Gavril din Chiraleu

Biserica ortodoxa Sf Arhangheli Mihail si Gavril din Chiraleu

Biserica din Chiraleu cu hramul Sf. Arhangheli Mihail și Gavril, a fost edificată între anii 1890-1898. Deși turnul este în stil gotic, restul edificiului prezintă caracteristici specifice stilului roman. Pictura de pe tavan a fost executată de către un pictor necunoscut. Iconostasul este simplu, lucrat în scândură de brad, pe el fiind așezate icoane litografiate și înrămate.


Biserica ortodoxa Sf Arhangheli Mihail si Gavril din Chislaz

Biserica ortodoxa Sf Arhangheli Mihail si Gavril din Chislaz

Biserica din Chișlaz cu hramul Sf. Arhangheli Mihail și Gavril, a fost construită între anii 1907-1910, în formă de navă cu turn clopotniță.


Biserica ortodoxa din Haucesti

Biserica ortodoxa din Haucesti


Biserica ortodoxa Sf Arhangheli Mihail si Gavril din Sanlazar

Biserica ortodoxa Sf Arhangheli Mihail si Gavril din Sanlazar

Biserica din Sânlazăr cu hramul Sf. Arhangheli Mihail și Gavril, a fost construită din cărămidă, între anii 1902-1910, în formă de navă cu turn clopotniță la intrare. Interiorul este decorat cu pictură în tehnica tempera iar iconostasul din lemn, cu icoane pictate, a fost realizat la Viena în anul 1900.
Înainte, în vechea vatră a satului a existat o altă biserică veche, din pământ bătut. Biserica actuală a fost ridicată pe locul fostului cimitir.


Biserica ortodoxa Sarsig

Biserica ortodoxa SarsigPagina Facebook
Portal ortodox episcopiaoradiei.rowww.crisulrepede.ro www.groupromo.ro


Realizare portal si hosting asigurat de Groupromo Publicitate Oradea - web design oradea publicitate online www.groupromo.ro